cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 9. SRPNA DO 15. SRPNA 2021

SLUNCE

Všeobecně tato karta značí hezký týden a úspěch ve všem, co budeme činit. Budeme spokojení, šťastní a konečně si zas něco dopřejeme a splníme nějaký cíl. Budeme se radovat, užívat si život a pohodu.

Práce: Oproti minulému týdnu, kdy jsme neudělali prakticky nic, se nám tento týden povede doslova husarský kousek. Doženeme všechny resty a bude se nám dařit. Práce půjde od ruky, bez problémů. Uzavřeme nové smlouvy či nové obchody, budeme mít nové objednávky. Získáme nějaké nové znalosti a dovednosti. Budeme prosperovat a vyděláme peníze. Buďme velkorysí, obětaví a plný sebedůvěry a vše se povede skoro samo. Velmi dobře se bude dařit zlatníkům a lidem pracujícím s energiemi.

Vztahy: Cítíme se dobře a je to znát v každé oblasti našeho života. Budeme se chtít dobře bavit a trávit čas mezi lidmi. Seznámíme se s novými přáteli a možná potkáme i potencionálního partnera. Velmi dobře se bude dařit všem, kteří v tomto týdnu uzavřou sňatek nebo se zasnoubili. Čeká je dlouhodobý a pohodový vztah. Ženy snadno otěhotní a děti, které se narodí v tomto týdnu budou mít pohodový start do života.

Zdraví: I v této životní oblasti se nám bude dařit velmi dobře. Vyšetření u lékařů by měli dopadnout dobře, dlouhodobě nemocní by se mohli dočkat zlepšení či dokonce uzdravení.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA