cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 9. KVĚTNA DO 15. KVĚTNA 2022

SÍLA

Všeobecně tato karta značí, že nás čeká týden plný bojů. Nejen s naším okolím a věcmi, které budeme chtít řešit, ale hlavní souboj svedeme sami se sebou. Budeme muset odhadnout, kde zabojovat a kde naopak krotit své vášně a odhodlání.

Práce: Po pracovní stránce budeme muset předvést notnou dávku odvahy, zanícení, ale i touhy po činnosti a jednání. Musíme se angažovat a pokud bude nutné, ukázat i drápy a rvát se jako lev. Je potřeba projevit notnou dávku horlivosti, ale nesmíme hnát věci do krajností. Pozor na trestnou činnost, podplácení a výhružky. Velice dobře se bude dařit profesím, kde je potřeba mít dobrou fyzičku. Jako jsou hasiči, policisti, kulturisti, sportovci, boxeři a zápasníci. Úspěch budou mít i profese zabývající se chovem zvířat, ale i jejím zpracováním. V péči o tělo je dobré navštívit manikúru, pedikúru a depilaci. Je ideální doba navštívit plastickou chirurgii a dietologa.

Vztahy: Co se týče vztahů, tento týden budou velmi jiskřivé, plné napětí a sexuální energie. Jsme velmi vášniví, náruživí a temperamentní. Kvůli touze po partnerovi budeme ochotni zajít i nad rámec běžných praktik. Pozor, aby se nám tyto hry nezvrtly a nedošlo k despotickému jednání, zbytečnému žárlení, hádkám a k domácímu násilí a znásilnění. Vztahy, které v tomto týdnu budou vznikat, budou hlavně na základě vášně a sexuálního podtextu. Z vášnivých románků dlouhodobý vtah moc nečekejte. Pozor na provalení nevěr a nechtěná těhotenství.

Zdraví: Čeká nás dobrý zdravotní stav, jsme plní síly a vitality. pozor na choroby srdce Oběhový systém. Ženám se povede snadno otěhotnět.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA