cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TENTO TÝDEN

KARTA VELEKNĚŽKA

Všeobecně tato karta znamená, že ať se bude dít cokoliv, jsme pod ochranou. A jakékoliv události by měli mít pozitivnější vývoj.

Práce - proti minulému týdnu jsme podstatně klidnější. Místo vzteku a chuti vše řešit radikálně, jsme spíše zasnění a zahloubaní do sebe. Pochopili jsme, že nejlepší řešení je momentálně nechat věci plynout. Jsme laskaví a trpěliví. Zřejmě se dozvíme nějaké tajemství, které bychom měli velmi dobře střežit. Sice stále převládá na pracovišti chaos, zmatek a nepořádek, ale je dobré nedat nic najevo a snažit se vytvářet aktivitu. Velmi dobře se můžeme naučit něčemu novému, nebo přijít na kloub věcem, které jsme dlouho nedokázali pochopit. Dobře se povede studentům, vědcům, lékařům a ochranným a bezpečnostním složkám.

Vztahy - v tomto týdnu se vyplatí netlačit moc na pilu a to hlavně u nově vznikajících vztahů. Je víc než pravděpodobné, že protějšek dořešuje záležitosti z minulosti a dotěrnost, či přehnaná snaha partnera popohnat, by možná vedla k jeho neochotě řešit cokoliv. Ale ani úplná pasivita a přehnaná důvěra není úplně to pravé ořechové. Ve vztazích bude jinak převládat duševní spřízněnost a porozumění. Je možné, že vyplavou na povrch některé neopětované nebo platonické lásky. Světlo světa mohou spatřit i dlouhodobě ukrývaná tajemství, jako např. nemanželské děti a dlouhotrvající nevěry.

Zdraví - tento týden by se mohly projevit skryté nemoci, propuknout horečky a ženy by měly být opatrné na nemoci spojené s pohlavními orgány - záněty vaječníků, neplodnost apod.

Přejeme poklidný týden.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA