cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 8. DO 14. BŘEZNA 2021

KARTA DVA MEČE

Tato karta signalizuje, že nás tento týden čekají značné pochybnosti. Jsme rozpolcení a nerozhodní. Máme pocit, že jsme uvízli ve slepé uličce, nevíme, co s tím a nemáme ani chuť něco řešit. Odpověď na jakoukoliv přímou otázku zní: "NE". Zůstaňte nestranní a do ničeho se nehrňte.

Práce - po bouři z minulého týdne už je celkem klid. A to možná i celkem nechtěný. Přemýšlíme, jak řešit naši pracovní a finanční situaci. Víme, že není vhodná doba dělat radikální řešení. Musíme vyčkat, dokud se nezačne buď něco měnit samo a nebo jestli nedostaneme nějaký jasný impulz ke změně. Není vhodná doba se pouštět do nových projektů. Možná se na naši hlavu snese vlna kritiky od šéfa nebo klientů.

Vztahy - pravděpodobně budeme mít ve vztazích spoustu pochybností. A to nejen v partnerských. Přemýšlíme totiž i nad tím, kdo je skutečný přítel, je-li vůči nám loajální a věrný. Jsme rozčarovaní z předešlých dní a chování některých nám blízkých lidí. S partnerem nás čeká rozhovor, který by mohl vést k objasnění spousty nedorozumění a problémů. Také ale i to vede k pochybnostem a je docela možné, že vše vyústí až k rozchodu.

Zdraví – tento týden buďte opatrní na svůj zrak. Hrozí záněty očí, ale i úrazy, které by mohly mít fatální následky.

Přejeme hodně štěstí, ať tento týden zvládnete bez velkých pohrom.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA