cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 8. ČERVENCE DO 14. ČERVENCE 2024

7 HOLÍ

Všeobecně tato karta znamená, že se necítíme zrovna moc dobře. Máme pocit, že jsme zahnání do kouta a musíme si teď vybojovat cestu pryč. Pomoci se nám nedostane, musíme to zvládnout sami. Můžeme očekávat i boj sami se sebou, musíme překonat svojí lenost a nechuť změny.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká opravdu boj. Může se jednat jak o konkurenční boj, ale i mocenský boj mezi kolegy a nadřízenými. Budeme muset obhájit své projekty, vše, co umíme, dokonce možná i svojí pracovní pozici. Kolegové nám závidí a nepřejí nám nic dobrého, rivalita bude vládnout v celém pracovním teamu. Cítíme se osamoceni a musíme zmobilizovat své síly a veškerou odvahu a jít s kůží na trh. Složíme těžké zkoušky, vybojujeme vítězství v diskuzích a obhájíme svojí pozici. Vyhrajeme složité soudní procesy, uspějeme, ale musíme svojí převahu obhájit. Velice dobře se bude dařit studentům, ale i učitelům, moderátorům, soutěžícím, obhájcům a právníkům. Sportovcům, zápasníkům, boxerům apod.

Vztahy: Co se týče vztahů, lidé budou hašteřiví a bojovní. Bude vládnout všeobecné napětí. Je dobré to mít na paměti a zbytečně se nepouštět do sporů. I když konfrontaci někým z okolí se asi nevyhneme. Zvláště nepřejícní a závistiví rádoby kamarádi, kteří budou mít pocit, že nám to můžou konečně nandat, si nenechají ujít příležitost vyhrotit situaci a vysmát se nám. Cítíme se bezradní a poškození. Můžeme mít konflikt i s partnerem a rodinou. Zvláště pokud již dlouho v našich vztazích převládá napětí a problémy. Máme velkou šanci vybojovat vztah s partnerem, pokud nám vztah ohrožuje někdo třetí.

Zdraví: Zřejmě se popereme s nějakou virózou nebo lehkou chorobou. Pokud jsme již nemocní, čeká nás uzdravení.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA