cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 7. -13. ÚNORA 2022

HVĚZDA

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká dlouhodobě příznivý vývoj událostí. Současné dění bude mít pozitivní průběh. A i když je možná období, kdy se nám nedaří úplně nejlépe, události tohoto týdne ovlivní pozitivně budoucí vývoj všeho a dopadne to podstatně lépe, než čekáme.

Práce: Tento týden nás čekají poměrně dobré vyhlídky. Ukáže se, že nic není tak horké, jak se to navaří. A to, co vypadalo opravdu zle a beznadějně, se nakonec docela povede. Vymyslíme nové projekty a plány, které se budou velmi příznivě vyvíjet. Bohužel dosažení cíle bude ještě dlouho trvat. Naše intuice, která nás tento týden provází, se ukáže jako v budoucnu jako velmi dobrá. Kroky, které teď podnikáme vypadají nejistě, ale jsou nesmírně důležité. Teď je potřeba využít hlavně talent, nadání, intuici a smysl pro krásu. Můžeme se spolehnout na své kolegy a spolupracovníky. Budou se snažit nám maximálně pomoci a vyjít vstříc. Dobře se bude dařit hudebníkům, spisovatelům, astrologům a astronomům, léčitelům, ale také šperkařům, sklářům, uměleckým kovářům a jiným designérům. I obory související s krásou a zkrášlováním budou mí hodně napilno. Kadeřnictví, kosmetičky, módní návrhářky, butiky a obchody s módou a módními doplňky budou mít velmi pěkné tržby.

Vztahy: V dlouhodobých vztazích budeme cítit spíše přátelské energie než zamilovanost, ale budeme se cítit dobře. Potkáme nové lidi, kteří nám teprve v budoucnu zajistí důležité setkání a spojení. Nezadaní mají velikou šanci, že si nejprve najdou nové přátelé a přes ně se teprve s někým seznámí. Tento týden budeme prožívat spíše platonické a beznadějné lásky než nová milostná vzplanutí. Ale to neznamená, že nejsme na dobré cestě k tomu potkat životního partnera. Páry, které dlouhodobě plánuji a snaží se o dítě, můžou v tomto týdnu konečně uspět.

Zdraví: pokud nás trápí nějaké dlouhodobé zdravotní neduhy a potíže, tento týden bychom mohli být na dobré cestě k uzdravení. Pozor na dostatečný pitný režim a při úrazech pozor, aby se nám do rány nedostala infekce.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA