cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 7. - 13. LISTOPADU 2022

OSM PENTAKLŮ 

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká celý tento týden plnění pracovních úkolů a budeme mít opravdu hodně co dělat. Snad ještě víc než práce, nás však čeká splnit dlouho odkládané povinnosti. Je ale potřeba zůstat cílevědomí, pečliví a rozvážní, tak aby kvantita nezvítězila nad kvalitou.

ZAMĚSTNÁNÍ: Tento týden budeme mít práce až nad hlavu. Doslova a do písmene budeme zavaleni úkoly a bohužel se k tomu ještě objeví staré nedodělávky. A vše bude hořet. Zase máme jedinečnou příležitost ukázat své organizační schopnosti a využít všechny své dovednosti. Čeká nás začátek dlouhodobé spolupráce. Sice to budou nejdříve jen drobné zakázky za míň peněz, ale ty na sebe budou nabalovat další a další. Z něčeho, co byl jen jeden výrobek se pomalu stane sériová výroba. Zvláště dobře se povede řemeslným a ručním pracím a prodeji takto vyrobeného zboží. Jsme schopni se i něčemu novému dobře přiučit.

VZTAHY: Pečlivě pečujeme o své blízké a partnerský vztah jako takový. Jsme rádi, že máme protějšek a dáváme to najevo. Staráme se, jako bychom byli na začátku vztahu. Věnujeme se rodině a dětem. Těší nás to. Ženy pravděpodobně dostanou chuť nějak zvelebit domácnost. Muži zas budou chtít kutit něco v dílně. Navštívíme i příbuzné, které jsme dlouho neviděli.

ZDRAVÍ: Pozor, abychom to s tou aktivitou poněkud nepřehnali a nevyčerpali se. Hrozí bolesti zad a drobné úrazy prstů na rukách.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA