cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6.ZÁŘÍ DO 12. ZÁŘÍ 2021

ČTYŘI MEČE

Všeobecně tato karta říká, že nás čeká období. Které bude spíše odpočinkové. Ovšem ta pauza může být u spousty z nás spíše vynucená než chtěná. Buď se nám nic nechce anebo to prostě z nějakého námi nezpůsobeného důvodu nejde.

Zaměstnání: V práci budeme v menším počtu a budeme sotva stíhat, co máme. Takže na nějaké rozjíždění nových aktivit a projektů, nebude vůbec čas ani nálada. Všeobecně budou všichni spíše pasivní, protože budou mít co dělat s resty ze soukromého života. Snažte se využít toto období k odpočinku a k rozkoukání po prázdninách. Ve všech oblastech života bychom měli ke všem záležitostem přistupovat s velkou rozvahou a ostražitostí. A pokud máme tento týden učinit nějaké závažné rozhodnutí, je potřeba vše opravdu dobře zvážit. Nic neurychlovat a klidně to odložit na příští týden.

Vztahy: Ve vztazích si budeme ještě užívat dozvuky příjemných energií z minulého týdne a nebudeme si to chtít ničím kazit. Pokud si to můžete dovolit, klidně vyražte s rodinou na výlet nebo menší dovolenou. Užijte si klidu a pohody a nic neřešte. Opravdu je ideální období nic a nikoho nikam a do ničeho netlačit. Vše má svůj čas a toto by přineslo leda potíže. Pokud se nám minulý týden nepovedlo nalézt vhodnou dobu na rozhovor s partnerem, ještě to můžeme tento týden napravit.

Zdraví: Jsme unavení a celkově otrávení. Docela snadno se může stát, že podlehneme lehké viróze či nastydnutí. Odpočívejte, začněte s přísunem vitamínů a budování imunity.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA