cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6. ÚNORA DO 12. ÚNORA 2023

ČTYŘI HOLE

Všeobecně karta říká, že nás čeká týden oslav a radostí. Slavit budeme nejen fyzicky, ve společnosti lidí, ale i sami v sobě. Můžeme se totiž radovat společně s davem, ale i sami nad svým vlastním úspěchem v duchu.

Práce: Po pracovní stránce nás v tomto týdnu čeká úspěch, prosperita a spokojenost. Budeme mít pokojný a radostný přístup v podstatě ke každé činnosti, kterou máme vykonat. Úspěšně zakončíme nějaké projekty, dokonce i ty, ze kterých jsme byli v minulosti již zoufalí a báli jsme se, že výsledek nebude dobrý. Dokonce si i odpočineme , uvolníme se a možná nás čeká i pracovní oslava. Jsme šťastní a to se promítne do naší pracovní sféry v podobě velké kreativity. Dařit se bude všem zábavným podnikům, tanečním sálům, pořadatelům koncertů a společenských akcím. Také všem uměleckým a kreativním řemeslům. 

Vztahy: Ve vztazích jsme šťastní a spokojení. Rádi se vracíme domů k rodinám a k partnerům. Dost možná nás doma čekají i oslavy s rodinou či přáteli. Jsme družní, bezstarostní a veselí. Nezadaní se snadno zamilují, lehce poznáme nové přátele. Využijte každou příležitost se jít bavit do společnosti. Vychutnávejte si chvilky plné pohody a harmonie. Neznamená to však, že je to povinné. Pokud budete s partnerem jen sami doma, i tak prožijete šťastné chvíle. Je ideální doba pro uzavření sňatku, či žádosti o ruku. 

Zdraví: Jsme plní energie, jsme plodní a cítíme se výborně. Pozor však na přemíru alkoholu a jídla. Hrozí zkažený žaludek, žlučníkové záchvaty apod.


 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA