cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6. KVĚTNA DO 12. KVĚTNA 2024

RYTÍŘ PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta značí mladého muže. Praktického, pracovitého a zhruba starého jako jsme my. Nás však zajímá všeobecný význam. Tento týden musíme být velmi vytrvalí, tvrdě a neústupně si stát za svým. Je dobré si udělat plán a kráčet krok po kroku k cíli. Nesmíme být zbrklý, nedočkavý a musíme počítat s pomalejším vývoj věcí.

Práce: Tento týden se po pracovní stránce bude dařit všem praktickým a pracovitým lidem. Měli bychom být snaživí, vytrvalí a pevní v zásadách a postojích. Nesmíme si tyto postoje zaměnit s tvrdohlavostí a ješitností. Na vrchol se dostaneme pomalu a pouze vlastními silami. Můžeme, ale také počítat s tím, že se opravdu nadřeme. Můžeme očekávat hmatatelné výsledky naší práce, solidní obchody, nabídky a obstojíme i před konkurencí. Výborně se bude dařit všem manuálně pracujícím lidem. Nemusí jít o úplně zručné jedince, může se jednat i o pásovou výrobu v továrnách, různé vykládky a nakládky materiálů a všem oborům práce se dřevem a hlínou

Vztahy: Tento týden můžeme očekávat solidní a stabilní vztahy. Máme okolo sebe lidi ,na které se můžeme spolehnout. Zvláště dobře se bude dařit ve vztazích, které jsou založené na důvěře, věrnosti a tradičních hodnotách. A právě takový druh vztahu v tomto období i potřebujeme. Můžeme potkat nové partnery, ovšem vývoj vztahu bude pomalý a těžkopádný. Neměl by být založen pouze na smyslnosti protějšku. S partnerem se shodneme a domluvíme si nějaké plány do budoucna, zvláště v realizaci společného bydlení, renovací domu a odklízení nějakých nepořádků po takových činnostech. Dokonce bychom se mohli dočkat i realizace nějakých starých a dlouho odkládaných plánů. Neměla by nás však přemoci lenost, nedbalost a letargie.

Zdraví: Po zdravotní stránce bychom měli opatrní na únavu, přepracování, svalové horečky a přetížení celého svého těla. Potrápí nás civilizační nemoci a nemoci spojené s obezitou. Je ideální období vyhledat dietologa nebo výživového poradce.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA