cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6. BŘEZNA DO 12. BŘEZNA 2023

DVOJKA PENTAKLŮ

Všeobecně to znamená, že se věci dávají opět do pohybu. Překážky, které jsme doposud měli na své cestě životem, se pomalu začínají vytrácet. Ještě stále trošku váháme, ale už se můžeme koukat do předu . Náš cíl je na dohled. Berte vše s lehkostí- ne však na lehkou váhu. 

Práce: Vracíme se do svého tempa. Jindy neřešitelné a složité věci nám najednou jdou levou zadní. Opět můžeme ukázat své organizační schopnosti a doslova zazářit svým uměním improvizovat a flexibilitou. Ukazují se nové možnosti a otvírají se nové obzory. Pozor na dlouhé váhání a nebo naopak neuvážený risk. Vaše jednání musí být vždy harmonické a vyvážené, jinak hrozí ztráta peněz a příležitosti. Pozor na neuvážené pomlouvání kolegů a spolkněte všechny negativní komentáře na stranu nadřízených. 

Vztahy: Vztahy jsou poněkud nestálé. Jeden den máme pocit závazku a druhý nechceme protějšek už ani vidět. Nově vzniklý vztah se ani snad nedá nazvat slovem vztah. Spíše se bude jednat o nezávazný flirt. Ale to neznamená, že nemůže být přínosný. Ani milostné trojúhelníky se moc nevyřeší. Pokud čekáte na rozuzlení nějakého takového vztahu, nepřijde. Partner bude dál pendlovat mezi vámi a třetí stranou. Tento týden to raději moc neřešte a zbytečně netlačte na pilu. Pozor na zbytečné konflikty i mezi kamarády. 

Zdraví: Jsme poněkud přetíženi a proto nic nepřehánějte. Žádný sport ani cvičení. Vše jen relaxačně. Přetížení na tréningu by totiž znamenalo potíže s dolními končetinami. Možné výrony, natažení svalů, úrazy kotníků a kolen.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA