cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6. - 12. ČERVNA 2022

DEVĚT POHÁRŮ 

Všeobecně tato karta znamená, že bude všude panovat dobrá nálada, klid a pohoda. Cítíme se dobře, jsme šťastní a spokojení. Vše se nám daří a dostáváme jen dobré zprávy.

Zaměstnání: V zaměstnání vládne klid a pohoda. Můžeme být spokojeni, a to nejen sami se sebou, ale i s kolegy, zaměstnanci a klienty. Výsledky naší práce jsou velmi dobré. Můžeme se těšit na odměnu, a to nejen finanční. Potíže a nepříjemnosti jsou zažehnané. To nejhorší už máme za sebou. Můžeme klidně na chvilku zvolnit a užívat si pocit spokojenosti. Klidně si naplánujte dovolenou a odpočiňte si. Až budete v klidu, naplánujte si blízkou budoucnost. Je ideální čas se posunout zas o kousek dál. Dobře se bude dařit hotelům, lázním a cestovním kancelářím. Také klubům, barům a kinům a zábavným podnikům. 

Vztahy: V lásce a ve vztazích se bude tento týden dařit přímo fanfárově. Čekají nás příjemné a zajímavé setkání, a to nejen s našimi dlouhodobými přáteli, ale i s novými lidmi, kteří se přáteli stanou. Štěstí nás tento týden potká i v lásce. Zvláště dlouhodobě nezadaní mají šanci potkat toho pravého partnera. Využijte volný čas na maximum a choďte co nejvíce mezi lidi. Dlouhodobým vztahům prospěje komunikace. Jděte s partnerem na večeři a pořešte s ním, co vás dlouhodobě trápí.

Nezapomeňte večer zakončit romantikou. Ženy mohou snadno otěhotnět, pokud plánujete potomka, je ideální čas. 

Zdraví: Jsme plní energie, máme dobrou náladu a celkově se cítíme velmi dobře. Pozor pouze na přejídání a nezřízené holdování alkoholu. Občas by nás mohl potrápit žaludek a těžší trávení. Buďte maximálně opatrní při řízení.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA