cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 5. ZÁŘÍ DO 11. ZÁŘÍ 2022

DEVĚT PENTAKLŮ 

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká velmi pěkné a úspěšné období. Cítíme se šťastní a máme všeho dostatek. Tento týden bude poměrně bezstarostný, a proto si ho náležitě užijme. 

Práce: Po pracovní stránce nás čeká materiální zisk a kladné ohodnocení naší práce, snahy a tvorby. Konečně se dočkáme uznání. Buďme snaživí, vkusní, sebejistí a využijme příležitost. Prosperita, jistota a zisky půjdou na výbornou. Jsme velice blízko k dosažení dlouho očekávaného cíle. Pokud nás čeká nějaká zkouška, budeme úspěšní a složíme ji. Dařit se bude prakticky ve všech oborech. Pozor na konflikty s úřady. Lstivost a nenasytnost také není nejlepší způsob dosažení našich cílů. Pokud dosáhneme zisku na něčí úkor, budeme sami ve výsledku oklamáni a obráni o peníze. 

Vztahy: Ve vztazích nás čeká jistota, štěstí a láska. Zvláště dlouhotrvající vztahy budou v harmonii a v poklidu. Dočkáme se rodinného štěstí, ale i štěstí v manželství. I nově uzavřené sňatky mají šanci na dlouhověkost a šťastný průběh. Pokud jsme měli potíže s partnerem, čeká nás překvapující obrat k lepšímu. Pokud jsme momentálně sami, bez protějšku, nebudeme se cítit osamoceni a vlastně si to i celkem užijeme. Je čas na zábavu a nezávazné seznamování. Možná se nám povede ulovit i někoho hodně nad naše možnosti. Tak toho patřičně využijte. Celkově se cítíme naplněni a je nám dobře.

Zdraví: Vede se nám dobře, jsme vitální, plní energie. Zdravotní stav by měl být tento týden v pořádku a pokud potkáme nějaký bacil, velmi dobře se s tím vypořádáme.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA