cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 5. DO 11. DUBNA 2021

KARTA POUSTEVNÍK

Tato karta neznačí zrovna nejveselejší období. Někteří se budou cítit osamělí a smutní. Ale plni elánu budou např. studenti a všichni, kteří se chtějí učit novým dovednostem. Jakákoliv forma vzdělání bude mít tento týden úspěch. 

Práce - nebude se moc dařit obchodníkům a vůbec všem, kteří pracují s penězi. Lidé nebudou mít náladu utrácet za světské věci. Spousta z nás přehodnotí svůj dosavadní postoj. Je dost možné , že dokonce vycouváme těsně před podepsáním smlouvy. Stáhneme se z obchodního jednání, cukneme od koupě dražších věcí, ukončíme pronájem prostor nebo si na poslední chvíli rozmyslíme nákup nemovitosti. Velmi dobře se naopak povede léčitelům, esoterikům, prodejcům knih a vědeckých publikací. Hojně vyhledávané budou všechny možné kurzy a možnosti, jak se naučit něčemu novému a více se vzdělat. Také bude štěstí přát programátorům a opravářům drobných věcí.

Vztahy - tento týden bude mít většina z nás náladu se někam zašít. Vůbec nebudeme mít chuť na setkávání se s lidmi, mnozí nebudou mít ani šanci nebo příležitost. Budeme se cítit osamělí a to i v případě, že budeme s celou rodinou nebo s partnerem pohromadě. V nově vznikajících vztazích nastanou průtahy. Nebude možné se sejít a posunout vztah dále. 

Zdraví - mohou se ozvat následky různých starých zranění, např. zlomenin. Někteří pocítí  bolesti kloubů, starší lidé budou mít pocit, jakoby je doslova přejel parní válec. Nepodceňujte problémy s trávením, bolestmi žaludku a střevní potíže. Rozhodně je vhodné jíst velmi střídmě a spíše lehkou stravu.

Přejeme hodně sil ke zvládnutí nadcházejícího týdne.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA