cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 5. DO 11. ČERVENCE 2021

CÍSAŘOVNA

Všeobecně karta ukazuje na ženy a všechny jejich životní role. Matky, milenky, partnerky, kamarádky a opatrovnice. A tyto energie ovlivní celý náš týden. Budeme řešit plodnost, lásku, krásu a starosti s dětmi. 

Práce: Tento týden začneme realizovat všechny nápady z minulého týdne. Pustíme se do toho s velkou vervou, ale zároveň poctivě a prakticky. Pořešíme nové obchodní schůzky a cesty. Uzavřeme nové smlouvy. Obchodu se bude celkově době dařit a budeme prosperovat. Měli bychom jednat čestně, racionálně a asertivně. Pokud se budeme chovat moc dominantně, bude výsledek spíše na škodu a naopak o prosperitu přijdeme.

Vztahy: Ve vztazích se daří. Cítíme se dobře s protějškem a jsme celkově šťastní. Všichni zatouží po přítomnosti někoho blízkého. Neměli bychom však čistě sexuální vztahy zaměňovat za partnerství a touhu po sexu si plést s láskou. Není ani dobré se vůči partnerovi chovat majetnicky. Pozor na žárlivost a citové vydíráni. V tomto týdnu ženy snadno otěhotní. Proto pokud plánujete potomka, je na to ideální doba. Zároveň pozor na nechtěné těhotenství. Páry, které v tomto týdnu uzavřou manželství budou mít krásný, láskyplný, dlouhodobý a plodný vztah.

Zdraví: V tomto týdnu je vhodné podpořit svojí imunitu vitamíny a udělat něco pro své zdraví. Ženy budou řešit plodnost a hrozí lehké gynekologické potíže.

  


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA