cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 4. ŘÍJNA DO 10. ŘÍJNA 2021

TROJKA HOLÍ

Všeobecně se nám uleví, a to ve všech oblastech života. Rýsují se stabilní vyhlídky na budoucnost. Buďme však trpěliví. Jak se říká, trpělivost růže přináší a snažit se cokoliv urychlit by bylo jen na škodu.

Práce: Po pracovní stránce bychom měli pracovat v teamu, nebo využít rady zkušenějších kolegů. Teď bude opravdu účinná spolupráce a vzájemná pomoc se nám bude hodit. Leda tak se nám povede realizovat naše plány a udržet momentálně dosažené cíle. Objednejte se na školení, kurzy a obchodní cesty. Vše, co se v tomto období uskuteční a co se naučíme, vše se nám povede víc než dobře a bude to pro nás velký přínos i do vzdálené budoucnosti. Neváhejte a nebuďte zbytečně pesimističtí. Učte se a objevujte nové věci.

Vztahy: V lásce nás čeká obnovení starých vztahů a ty současné se upevní. Nejen partnerské ale i přátelské vztahy projdou jakousi renesancí. Vysvětlíme si nějaká nedorozumění a staré hádky. Je však nutné být absolutně otevření a komunikovat na rovinu. Rýsují se možnosti nových vztahů, a to i pro dlouhodobě nezadané. Potkáme nové přátele a čeká nás nějaký zábavný večírek.

Zdraví: Tento týden bychom se měli cítit poměrně dobře. Budeme se dobře hojit, proto klidně plánujte operace, plastiky a jiné zkrášlovací zákroky.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA