cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 4. DO 10. LEDNA 2021

KARTA MÍRNOST

Tento týden bude hlavně o určitých kompromisech. Ve všech oblastech života si musíme nastolit rovnováhu. Sice jsme po svátcích plni očekávání, ale bohužel, ještě celý týden bude o stagnaci a strnulosti.

Práce: po pracovní stránce se budeme opět muset hodně přizpůsobit a podřídit situaci. Sice už máme podobné situace natrénované, ale čím dál méně nás to baví. Všichni jsou už otrávení a nazlobenější. Je potřeba vše trpělivě naplánovat a vyčkávat na správnou dobu. Vše má svůj čas. Je nutné zvolit kompromis a použít takt při jednání s klienty, ale i nadřízenými. To samé platí i pro žáky a učitele. Diplomacie bude potřeba ve větší míře. Dařit se bude léčitelům a víc než kdy jindy budeme potřebovat terapie a rekonvalescenci.

Vztahy:  rodinné a partnerské vztahy jsou celkem pohodové a šťastné a zůstanou tak i v tomto týdnu. Měli bychom si vychutnávat souznění a hledat vždy zlatou střední cestu řešení všeho. Je lepší vždy zvolit kompromis, nenaléhat a nechat věcem volný průběh. Dlouhodobě přátelské vztahy mají šanci se proměnit v milostné a naopak. Důležitá je především míra partnerského porozumění.

Zdraví: pozor na krevní oběh, nervový systém, játra a ledviny. Ti, kteří byli nemocní už v dřívější době, by se v tomto týdnu mohli uzdravit.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA