cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 4. DO 10. DUBNA 2022

ČTYŘI PENTAKLY

Tento týden bude platit pořekadlo: lepší vrabec hrsti než holub na střeše. Všeobecně nám karta říká, že se vyplatí mít své jisté a zaběhnuté pořádky než zkoušet riskantní inovace. Ovšem nesmíme si plést lenost a strach ze změn s riskem.

Práce: tento týden opravdu není dobré riskovat. Nic nekupujte, nepodepisujte a neinvestujte do pochybných podniků. Dělejte jen to, co skutečně dobře ovládáte a kde máte jistotu, že nic nezkazíte a neriskujete zbytečně. Je dobré zůstat zaběhnutých kolejích. Finanční tok zůstane víceméně nehybný, ale to není úplně na škodu. Vše běží ve svých pořádcích, jak má a není dobré to za každou cenu měnit. Je potřeba udržet a zajistit vše, co máme a ohlídat si to. Dobře se bude dařit hlídacím agenturám, zvýší se nárůst pojistek movitých a nemovitých majetků.

Vztahy: I ve vztazích budeme spíše opatrní a okolo partnera budeme chodit po špičkách, než abychom řešili to, co nás skutečně dlouhodobě trápí. Nenechte se komandovat a manipulovat rodinou či partnerem. Pozor také na nezdravé vztahy, kdy touhu po jistotě a zabezpečení zaměňujeme za lásku a upínáme se na partnera za každou cenu. Bojíme se opuštěnosti, a proto radši setrváváme v dlouhodobě nefunkčních vztazích. Je ideální doba na to, abychom takové vazby s kýmkoliv neprotahovali.

Zdraví: Pozor na bolesti a úrazy dolních končetin, hrozí zlomeniny, vymknuté kotníky a zablokovaná záda. Vyvarujte se přejídání a nadměrnému popíjení alkoholu. Raději svému trávícímu traktu ulevte lehčí stravou.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA