cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 31. KVĚTNA DO 6. ČERVNA 2021

KARTA MILENCI

Tato karta znamená pozitivní odpověď na naše otázky. Hlavně se nám bude dařit v lásce. Zamilujeme se. V ostatních oblastech nás čeká nějaké neodkladné rozhodnutí.

Práce: Tento týden se nám bude dařit víc než dobře. Budeme úspěšní. Nutností je při rozhodování dát na své city, intuici a srdce. Rozhodnout se srdcem neznamená jednat ukvapeně či naivně. Jde spíše o to, najít ideální rovnováhu mezi rozumem a citem. To platí i o výběru kolegů a budoucích spolupracovníků. Pokud tedy využijeme dobře svojí intuici, čeká nás nový a velmi zajímavý krok do budoucna. Možná najdeme úplně novou práci a nebo se nám konečně povede uzavřít či dokončit dlouho rozjednaný projekt. Studenti by měli obzvláště dobře odhadnout situaci, pokud chtějí úspěšně zvládnout zkoušky.

Vztahy: Vztahy budou mít tento týden opravdu na růžích ustláno. Čeká nás nové setkání, začátek nového vztahu, či posun ve stávajícím vztahu v kladném slova smyslu. Je ideální doba na uzavření sňatku nebo žádost o ruku. Pokud fungujete v milostném trojúhelníku, s největší pravděpodobností se rozhodnete, že potřebujete nutně změnu. To platí i o dlouhodobě nevyhovujících vztazích. Měli byste v tomto být důslední a své rozhodnutí dotáhnout do konce.

Zdraví: Tento týden nás trochu potrápí bušení srdce a všechny párové orgány. Ti, kteří mají dlouhodobé problémy s orgány pohlavními, měli by zvážit návštěvu odborníka, je ideální čas. 

Přejeme úspěšný týden a hodně štěstí při zvolení té správné cesty.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA