cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 30. SRPNA - 5. ZÁŘÍ 2021

DĚVET POHÁRŮ

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká příjemný a velmi úspěšný týden. Cítíme se dobře, jsme šťastní a spokojení. Návrat dětí do škol po prázdninách půjde dobře. Dokonce se budou naše ratolesti zpět do škol i těšit.

Zaměstnání: V zaměstnání vládne klid a pohoda. Můžeme být spokojeni, a to nejen sami se sebou, ale i s kolegy, zaměstnanci a klienty. Výsledky naší práce jsou velmi dobré. Můžeme se těšit na odměnu, a to nejen finanční. Potíže a nepříjemnosti jsou zažehnané. To nejhorší už máme za sebou. Můžeme klidně na chvilku zvolnit a užívat si pocit spokojenosti. Je nejlepší doba pro posun dopředu. Začněte plánovat budoucnost.

Vztahy: Čas dovolených je sice skoro již za námi, ale i tak nás čekají příjemné a zajímavé setkání. Štěstí nás tento týden potká i v lásce. Zvláště dlouhodobě nezadaní mají šanci potkat toho pravého partnera. Využijte volný čas na maximum a choďte co nejvíce mezi lidi. Dlouhodobým vztahům prospěje komunikace. Jděte s partnerem na večeři a pořešte s ním, co vás dlouhodobě trápí.

Nezapomeňte večer zakončit romantikou. Ženy mohou snadno otěhotnět, pokud plánujete potomka, je ideální čas.

Zdraví: Máme dobrou náladu a celkově se cítíme velmi dobře. Pozor pouze na přejídání a nezřízené holdování alkoholu. Občas by nás mohl potrápit žaludek a těžší trávení.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA