cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 30. LEDNA DO 5. ÚNORA 2023

PÁŽE HOLÍ

Všeobecně tato karta ukazuje, že tento týden se vše bude točit okolo mládí. Karta značí nejen mladého muže, či ženu, kteří nám nějakým způsobem ovlivní život, ale také mladého ducha, nadšení, optimismus až určitou naivitu. 

Práce: Tento týden nás čekají samé dobré zprávy, nápady, elán a aktivita. Máme chuť něco dělat a uděláme toho opravdu hodně. Štěstí bude přát hlavně soukromému podnikání. Očekávejme nové klienty, kteří budou hodně spokojeni a udělají velkou reklamu. Můžeme se setkat i se zdravou konkurencí, díky které dostaneme zajímavou inspiraci. To nám bude do výsledku jen ku prospěchu. Zaměstnanci mohou očekávat pochvalu či povýšení od šéfů, děti úspěšně zakončí školní pololetí. Dařit se bude hlavně výtvarníkům a tvořivým jedincům. 

Vztahy: Ve vztazích to bude jiskřit. Prožijeme nezávazná dobrodružství, lehký flirt a příjemná setkání s opačným pohlavím. Tato setkání nepovedou k dlouhodobým partnerským vztahům, ale hodně nám k nim dopomohou. Dlouhodobě nezadaní budou doslova toužit po vztahu. Stabilní vztahy je možné značně oživit, hlavně po sexuální stránce. Je ideální doba být s partnerem o samotě a naplánovat si nějaký romantický pobyt. Potkáme i nové přátele a vyrazíme za zábavou. Lákat nás bude nějaká výstava, kino či divadlo. 

Zdraví: Pozor na záněty všeho druhu. Hlavně hrtanu, ledvin a močového měchýře.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA