cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 30. KVĚTNA DO 5. ČERVNA 2022

Milenci

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká velmi dobré období. Zadaří se nám snad ve všem, hlavně v lásce a milostném životě. Čeká nás ale i důležité rozhodnutí. Odpověď na naše otázky je ano.

 

Práce: Všechny zkoušky a úkoly, které tento týden máme, dopadnou dobře. Povede se nám výborně finančně, získáme nějakou zajímavou nabídku, úplně klidně můžeme dostat velmi lákavou nabídku práce a kariérní postup. Čeká nás však velké dilema. Budeme se muset rozhodovat srdcem, ale i hlavou, a to v naprosté rovnováze. Přijmutí nové nabídky totiž bude znamenat opustit něco ze současného života, a to bez možného návratu. Řiďte se hlavně intuicí, ať je naše rozhodnutí správné. Nesmíme však dlouho váhat, nabídka nebude trvat dlouho. Velmi dobře se bude dařit všem oborům, které se zabývají mezilidskými vztahy. Kosmetickým a kadeřnickým salonům a vůbec všem místům, kde se můžeme zkrášlit. Cukrárnám a svatebním salonům. 

Vztahy: Vztahy by měli být všeobecně velmi dobré a láskyplné. Čeká nás hezké setkání, příjemná společnost a možnost se zamilovat. Potkáme nového partnera a čeká nás velké rozhodnutí, zda setrvat ve stávajícím vztahu anebo podlehnout novým svodům. Pozor, aby nás okouzlení nepobláznilo natolik, abychom neudělali neuvážené rozhodnutí. Svazky uzavřené v tomto období mají šanci na dlouhou budoucnost. Je ideální čas na žádost o ruku.

Zdraví: Celkově popřemýšlíme o našem životním stylu. Je ideální čas začít s dietou a očistou těla. Pozor na srdce, cholesterol. Hrozí také záněty ledvin a plicní potíže.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA