cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3. ŘÍJNA DO 9. ŘÍJNA 2022

10 PENTAKLŮ 

Všeobecně tato karta představuje určitý vrchol. Konečně začínáme mít období stability a přestáváme mít pocit neustálého strachu z budoucnosti. Máme solidní základ, na kterém můžeme stavět. Prožíváme dobrý týden, a to jak v rodině, tak v práci.

Práce – tento týden by nás všeobecně měla čekat hojnost a bohatství. Nejedná se jen o finance, ale i dobré myšlenky a nápady. Naučíme se něčemu novému a důležitému, co obohatí naše vědomosti. Čeká nás vhodná doba pro změnu zaměstnání, či povýšení. Můžeme si finančně přilepšit. Uzavřít výhodný obchod. Sami můžeme něco výhodně koupit, či získat. Pokud pracujeme v rodinném podniku, začne se finančně dařit i našemu podniku. Pozor na jakýkoliv druh hazardu a závislosti v tomto směru. Pokud budeme hrát a sázet, přijdeme o peníze.

Vztahy-vztahy jsou stabilní, zaběhnuté a dlouhodobé. Domov a rodina bude tento týden na prvním místě. V rodině si budeme vzájemně pomáhat. Dokonce i finančně. Čeká nás klidné a plodné období. Můžeme založit rodinu, ženy snadněji otěhotní. Období přeje sňatkům a novým vztahům. Pozor na zloděje, vykradení aut či domů. Hlídejte si své věci.

Zdraví – tento týden nás patrně potrápí obezita a nemoci s ní spojené. Bolesti žaludku, střev a žlučníkové záchvaty. Pozor na přejídání a přemíru alkoholu.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA