cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3. DO 9. SRPNA 2020

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3. DO 9. SRPNA 2020

KARTA MÍRNOST

Tato karta nám všeobecně říká, že teď bude určité období stagnace. To ale neznamená, že věci neběží a nedějí se ta,k jak by měly. Vše jde pouze svým tempem. Pro nás to znamená projevit určitou dávku trpělivosti a taktu a přizpůsobit se situaci.

Práce: věci běží podle plánu, ale už je načase stanovit další postup, až bude nynější dílo hotovo. Udržujte si odstup, buďte objektivní, diskrétní. Pokud se vám v práci někdo nebo něco nelíbí, buďte taktičtí. Není správná doba na to se moc vyjadřovat proti většině. Volte kompromis. Zbytečně neutrácejte, je lepší zaujmout spořivější režim.

Vztahy: vaše vztahy jsou víceméně harmonické a poklidné. Užívejte si tento klid a zbytečně nenaléhejte na partnera ani na členy rodiny. Nechejte jim své tempo. Hledejte zlatou střední cestu a to i v plánování dovolených a způsobu trávení volného času. Nově vzniklé vztahy mají sice pomalejší tempo, ale je to tak naprosto v pořádku. I ve vztazích teď platí, že vše má svůj čas a nic se nesmí uspěchat.

Zdraví: pokud vás trápí dlouhodobé zdravotní potíže, mělo by teď dojít k vylepšení a dost možná i k uzdravení.Velmi dobře se povede i léčitelům a alternativním medicínám. Úspěch by měly zaznamenat i laboratoře, které se zabývají vývojem léků či léčebných prostředků. Velmi dobře se osvědčí různé lázeňské procedury a masáže. Je ideální doba na zkrášlování těla, ale i duše.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA