cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3. DO 9. KVĚTNA 2021

KARTA DEVĚT POHÁRŮ

Všeobecně tato karta znamená , že se budeme cítit spokojeni. Máme radost ze života, věci se konečně dějí tak, jak už dlouho očekáváme. Plní se naše tajná přání.

Práce - dostáváme samé dobré zprávy. Konečně máme pocit vítězství. Prosperita se začíná zlepšovat. Čekání na úspěch bylo dlouhé, ale nakonec se vše ukáže jako velmi plodné. Zakázky se nám tento týden jen pohrnou. Všichni mají chuť si udělat radost drobným nákupem. Zvláště se bude dařit prodejcům šperkům, drobných uměleckých předmětů a suvenýrů. Spousta z nás zatouží po renovaci obydlí. Velmi dobře se bude také dařit všem řemeslníkům a opravářům. Bohužel hůře na tom budou studenti. Vůbec se nebudou soustředit na učení, ale jen na zábavu. Plnit povinnosti pro ně velmi obtížné.

Vztahy - i ve vztazích zavládne spokojenost a štěstí. Lidé jsou více uvolnění, budou k sobě milejší a ohleduplnější. V rodinách nastane klid, harmonie a pohoda. Neshody a problémy, které se táhly delší dobu, se povede celkem snadno vyřešit a ukončit. Jsme otevřeni jeden k druhému, komunikace skvěle funguje. Máme chuť udělat radost všem svým blízkým a hlavně partnerovi. I my sami nejspíše dostaneme od partnera drobný dárek nebo nás něčím mile překvapí.

Zdraví - tento týden budeme doslova hřešit. Pozor proto na zažívací potíže apod., pokud to přeženeme s nezdravým jídlem nebo s velkým množstvím alkoholu. Naopak skvěle se zotavíme po různých zákrocích a drobných operacích, vše se bude dobře hojit. Dlouhodobě nemocní se budou cítit lépe, jejich zdravotní stav se zlepší.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA