cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 3.- 9. LEDNA 2022

VŮZ

Všeobecně tato karta znamená pohyb a aktivitu. Povětšině to značí cestu nebo události na cestách. Může se však jednat o životní postoje a nutnost si naši cestu pro příští dny zvolit. Posuneme se vpřed a je nutné si ujasnit, kam přesně to bude.

Práce – je na čase ukončit velmi rychle sváteční lenošnou náladu a začít jednat. Vezměte vítr do plachet, odvahu a chuť měnit staré a zaběhnuté pořádky. Buďte podnikaví, změňte design svých podniků a provozoven. Buďte komunikativní. Vše se povede výborně vysvětlit a komunikace se zákazníky značně pozvedne prodej. Je ideální čas na stěhování, koupi nového vozu. výborně se bude dařit dopravním podnikům, autodopravě a stěhovacím firmám. Také autodílny a autobazary si přilepší. Nebojte se vsadit na svého oblíbeného sportovce. Velmi dobře se totiž povede i sportovcům a závodníkům. Pokud nás samotné čeká nějaká soutěž, či se o něco dlouhodobě snažíme, čeká nás úspěch a vítezství.

Vztahy – Ve vztazích nás čeká čerstvý vítr. Pozor však na neuvážené riskování v již stabilních a dlouhodobých vztazích. Sice bychom si mohli příjemně užít, ale bude se jednat o jednorázovou akci a ta by nám v budoucnu za to nestála. Naopak, pokud dlouhodobě hledáme nový vztah nebo podnět pro útěk z nefunkčního vztahu, máme šanci. Užijeme si zajímavé dobrodružství, může se jednat i o vztah na dálku, přes internet apod. Pozor, ať lehkovážně nenaběhnete podvodníkovi. Je vhodné kontrolovat korespondenci našich dospívajících potomků. Mohou dostávat perverzní zprávy.

Zdraví – Pozor na vyčerpání, prochladnutí a úrazy na cestách.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA