cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 29. SRPNA DO 4. ZÁŘÍ 2022

ESO HOLÍ 

Všeobecně nám karta říká, je čas chopit se příležitosti. Konečně je možnost zase jednat. Čekají nás nové začátky, ale také velké zvraty. Příležitost doslova klepe na dveře. Je potřeba zaujmout jasný postoj k někomu nebo k něčemu, ale i k tomu, co vlastně chceme sami. 

Práce: Konečně se někam pohneme a dostaneme novou šanci na vlastní rozvoj. Pokud zvažujete osamostatnění v práci, změnu pracovního místa nebo začátek soukromého podnikání, tak směle do toho. Je ideální čas se zabývat tím, co bychom vlastně v budoucnu chtěli. Začít hledat místo, plánovat strategii. Využijte svůj talent, osvoboďte své nejtajnější sny. Buďme odvážní a tvořiví. Štěstí nám tento týden bude přát. Dobře se povede všem umělcům, zvláště těm, co tvoří rukama. Půjde dobře veškerý prodej nábytku a vybavení domácnosti. Prodej a pronájem nemovitostí. Ale také veškeré sexuální služby.

Vztahy: Tento týden nás čeká nová energie i ve vztazích. Můžeme se nově zamilovat, potkat nové přátele. Přehodnotíme nově náš vztah s partnerem, oživíme ho, a to hlavně v sexu. Vztah dostane novou jiskru. Využijte toho a naplánujte si s partnerem příjemný večer. Nezadaní mají šanci potkat nového partnera. Doslova a do písmene nás čeká láska na první pohled, proto využijte každé pozvání do společnosti. Jsme vášniví, ale také prudcí a zbrklí. Pozor na nevěry a nechtěná početí a zbytečnou žárlivost.

Zdraví: Tento týden nás potrápí prostydnutí močového měchýře a záněty vaječníků. Pokud chodíte do veřejných bazénů a saun, buďte opatrní na plísně ve sprchách. Pozor také na sexuálně přenosné choroby.





Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA