cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 29. BŘEZNA DO 4. DUBNA 2021

KARTA PĚT HOLÍ

Tato karta všeobecně znamená, že si budeme muset něco vybojovat. Není to však myšleno jako válka nebo fyzický střet. Spíš se budeme muset ozvat. Rázně někomu sdělit náš názor, nebo jen budeme hrát mocenské hry. Bude to plné adrenalinu a bude nás to vlastně i docela bavit. 

Práce - tento týden poměříte síly s kolegy. Počítejte s tím, že konkurence bude opravdu veliká a že se pořádně zapotíte, abyste byli úspěšní. Máte však velkou šanci postoupit dál. Pokud nejste úplně bojovný člověk, pravděpodobně budete ukřičeni. Vše bude plné chaosu, buďte velmi obezřetní a asertivní. Případné řešení úředních záležitostí bude mít velké zpoždění, počítejte s průtahy. 

Vztahy – mezi lidmi všeobecně bude velké napětí. Hrozí konflikty a nedorozumění s přáteli. V partnerství vás potrápí žárlivost, soupeření partnera s vámi a jeho tendence převzít nadvládu ve vztahu. Z toho všeho může nastat velmi nepříjemná a intenzivní výměna názorů. Velké procento partnerských vztahů ohrozí konkurence. Vzniknou velmi krátká, avšak hodně vášnivá milostná vzplanutí. 

Zdraví – tělo je celkově ohroženo. Dejte pozor na úrazy , vyčerpání a slabost. Budete náchylní k oslabení imunity, zánětům a bolestem hlavy a zubů.

Opatrujte se a pokud možno, zvládněte tento týden bez větších průšvihů a negativních následků.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA