cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 28. PROSINCE 2020 DO 3. LEDNA 2021

KARTA TROJKA POHÁRŮ.

Tento týden se konečně uvolníte a budete se radovat a užívat si vánoční svátky a pořádně oslavíte příchod Nového roku. Prožíváte krásné časy, jste vděční a šťastní.

Práce: Tento týden toho moc neuděláte. Ti, kteří mají tu smůlu, že musí do práce, to budou mít hodně těžké. Neúměrné požitkářství se na vás podepíše. Duchem jste už na oslavách s přáteli a u pohádek. Chcete se radovat a užívat si života a ne pracovat. Udělejte jen to nejnutnější, víc stejně nezvládnete.

Vztahy: Vztahy si tento týden užíváte na maximum. Jste šťastní, spokojení, radujete se s rodinou, užíváte si dětí. Konečně. Vynahrazujete si stres a nechuť na cokoliv z minulého týdne. Snažíte se ještě na poslední chvíli dohnat sváteční náladu a atmosféru. Máte šanci se seznámit, užít si oslavy s přáteli a dobře se bavit a právě o tom je Silvestr. Uvolněte se a užívejte.

Zdraví: Zdraví je stabilní, horší však budou fyzické projevy po oslavách, přejídání se a nadměrného popíjení alkoholu. Pokud se ženám blíží termín porodu, mohl by nastat přesně v tomto týdnu.

Přejeme vám krásný a pohodový zbytek letošního roku a úspěšný vstup do dalšího desetiletí.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA