cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 28. BŘEZNA - 3. DUBNA 2022

KRÁL MEČŮ

Obvykle tato karta značí osobu muže. Otce, manžela, zaměstnavatele nebo učitele. Je to někdo, kdo je buď starší než my nebo nás převyšuje intelektem. Všeobecně nám karta říká, že tento týden budeme muset prokázat své odborné znalosti. V každé oblasti života je potřeba jednat jasně, účelově a stát si za svým a být bez jakéhokoliv zaujetí.

 Práce: Tento týden nás po pracovní stránce čeká určité období poučení. Můžeme něco odkoukat, dostat se ke skrytým informacím, naučit se tajný recept nějaké výroby. Dalo by se říci, že se naučíme něčí know-how. Pokud se k tomu však chceme dostat a celkově být tento týden úspěšní, je potřeba být velmi diplomatičtí a hodně komunikovat. Vše řešit velice takticky a zároveň být opatrní. S největší pravděpodobností se setkáme buď se svými nadřízenými nebo budeme mít nějaké úřední jednání nebo kontrolu. Do konce týdne nás bude čekat nějaká zkouška, při které budeme muset prokázat potřebnou kvalifikaci a odbornou znalost pro své zaměstnání. Pozor i na policejní kontroly při řízení aut. Ze strany nadřízených a autorit očekávejte jízlivost, kritiku a pedantství.

Vztahy: Tento týden nás čeká zajímavé setkání s velmi duchaplnou a mocnou osobou. Může to být i nějaká celebrita. Spousta z nás podlehne lásce na první pohled. V těchto případech to bude spíše náhlé poblouznění, které skončí stejně rychle, jako začalo. Může přeskočit jiskra směrem k šéfovi nebo nadřízenému. Pokud podlehneme, bude to pro nás mít v budoucnu fatální následky. V dlouhodobých vztazích bude vládnout spíše strohost a odstup. Dalo by se říci, že k sobě budeme přistupovat všeobecně spíše rozumově než na základě citů. Při společenských akcích se vyhýbejte zbytečným řečem o politice a nepodsouvejte nikomu své názory. Nejen že hrozí hádky, ale spory by mohly nabrat na obrátkách a skončit až u soudu.

Zdraví: Tento týden se budeme cítit vyčerpaní, hrozí duševní nerovnováha. Potrápí nás migrény a bolesti hlavy a očí.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA