cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 27. ZÁŘÍ DO 3. ŘÍJNA 2021

DVOJKA PENTAKLŮ

 

Všeobecně to znamená, že jsou věci opět v pohybu. Náš cíl je na dohled. Překážky, které jsme doposud měli na své cestě životem, nyní zvládáme hravě a radostně. Vše máme skvěle naplánované a zvládáme tak víc věcí najednou. Berte vše s lehkostí – ne však na lehkou váhu.

Práce: Vracíme se do svého tempa. Jindy neřešitelné a složité věci nám najednou jdou levou zadní. Opět můžeme ukázat své organizační schopnosti a doslova zazářit svým uměním improvizovat a flexibilitou. Ukazují se nové možnosti a otvírají se nové obzory. Pozor na dlouhé váhání anebo naopak neuvážený risk. Vaše jednání musí být vždy harmonické a vyvážené, jinak hrozí ztráta peněz a příležitosti. Pozor na neuvážené pomlouvání kolegů a spolkněte všechny negativní komentáře na stranu nadřízených.

Vztahy: Vztahy jsou poněkud nestálé. Jeden den máme pocit závazku a druhý nechceme protějšek už ani vidět. Nově vzniklý vztah se ani snad nedá nazvat slovem vztah. Spíše se bude jednat o nezávazný flirt. Ale to neznamená, že nemůže být přínosný. Ani milostné trojúhelníky se moc nevyřeší. Pokud čekáte na rozuzlení nějakého takového vztahu, nepřijde. Partner bude dál pendlovat mezi vámi a třetí stranou. Tento týden to raději moc neřešte a zbytečně netlačte na pilu. Pozor na zbytečné konflikty i mezi kamarády.

Zdraví: Jsme poněkud přetíženi, a proto nic nepřehánějte. Žádný sport ani cvičení. Vše jen relaxačně. Přetížení na tréningu by totiž znamenalo potíže s dolními končetinami. Možné výrony, natažení svalů, úrazy kotníků a kolen.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA