cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 27. PROSINCE 2021 - 2. LEDNA 2022

VELEKNĚŽKA

Tato karta v podstatě značí příznivý průběh všech událostí. Užijeme si v pohodě a v harmonii povánoční čas.

Práce – většina z nás má to štěstí mít volno a budou mít chuť se věnovat sami sobě. Budeme mít čas si něco nového přečíst nebo se vzdělat a zdokonalit v tom, co nás baví. Zřejmě natrefíme i na nějaký fígl, co nám ulehčí práci v budoucnu. I ti, co bohužel nemají to štěstí mít volno, budou spíše dokončovat staré resty, věnovat se úklidu a dávat do pořádku papíry apod. Povětšině budou všichni zahledění lehce do sebe, ale ne zle. Spíše jsme zamyšlení a hledíme si svého. Pokud se snažíme být nezávislí a rozvíjet soukromé podnikání, povede se nám dobře.

Vztahy – Ve vztazích dojde k určitému porozumění dlouhodobého vývoje a k rozuzlení a vyjasnění nějakých starších špatně pochopených situací. Budeme se snažit pochopit chování nejen partnera, ale i ostatních členů rodiny a přátel. Do konce bychom mohli přijít i na nějaké dlouho ukrývané tajemství. Jsme velmi vnímaví. Můžeme se setkat i z určitým věšteckým snem či s rozvíjením intuice jako takové. Pokud vás dlouho trápí nějaký nedořešený rozhovor s partnerem, či nutnost nějaké změny do hloubky, je ideální čas na mluvit a řešit. Vše proběhne v klidu, v pohodě a v dobré náladě.

Zdraví – Po zdravotní stránce by se měli mít na pozoru hlavně ženy. Jedná se o nemoci ženských pohlavních orgánů. Nemusí to však znamenat pouze negativní zdravotní stav. Je ideální období začít s léčením neplodnosti, plánování početí a umělého oplodnění. Celkově bychom si měli všichni dávat pozor na prochladnutí, záněty močového měchýře a ledvin.

 


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA