cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 26. ZÁŘÍ DO 2. ŘÍJNA 2022

5 HOLÍ 

Všeobecně to pro nás znamená, že tento týden bude hodně náročný a vše si budeme muset vybojovat. Cítíme nutnost změn, ale ještě není úplně ta správná doba. Spousta z nás nebude vědět, co mají dělat sami se sebou a budou vše řešit vyvoláváním sporů a konfliktů. Ty nás někdy budou i bavit. Zvláště pak opojný pocit vítězství. Vše budou ale žabomyší války.

Práce – Po pracovní stránce nás čeká konkurenční boj, poměříme síly s kolegy a jinými firmami. Dost možná můžeme čekat i nějakou „hru“ od nadřízených, kteří si touto formou budou zjišťovat, jak obstojíme v dalších obdobích. Připravte se na rivalitu a nepříjemnou, hašteřivou a pomlouvačnou atmosféru. Možná si i někdo na nás podá stížnost, tak velmi opatrně. Tento týden bude vše, jen ne klidný. Ale na druhou stranu získáme velmi zajímavé zkušenosti. A dost možná si vybojujeme novou a lepší pracovní pozici nebo smlouvu.

Vztahy – tento týden nás čekají samé spory a zbytečné diskuze. Máme bojovnou náladu. Partner ani rodina nemají šanci nám uniknout. Vzhledem k tomu, že mají obdobnou náladu, partner má tendenci s námi soupeřit a všichni jednají velmi impulzivně, čeká nás pestré období a hodně konfliktů a hádek. A ty hrozí i mezi přáteli. Zvláště po konzumaci alkoholu. Tam hrozí i že nezůstaneme jen u řečí, ale mohlo by dojít i na řešení situace nějakou rvačkou. Není dobrý čas na půjčování peněz, hrozí ztráty osobních věcí.

Zdraví – Po zdravotní stránce nás čeká hodně zánětlivých onemocnění a viry budou útočit ve velkém. Dopujte se vitamíny.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA