cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 26. PROSINCE 2022 DO 1. LEDNA 2023

HVĚZDA

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká dlouhodobě příznivý vývoj událostí. Současné dění bude mít pozitivní průběh. A i když je možná období, kdy se nám nedařilo úplně nejlépe, události tohoto týdne ovlivní pozitivně budoucí vývoj všeho a dopadne to podstatně lépe, než čekáme. Konec roku pro nás bude příslibem lepší budoucnosti. 

Práce: Tento týden nás čekají poměrně dobré vyhlídky. Ukáže se, že nic není tak horké, jak se to navaří. A to co vypadalo opravdu zle a beznadějně, se nakonec docela povede. Většina z nás má to štěstí, že má volno a může tak čas využít k přemýšlení o své budoucnosti. Vymyslíme nové projekty a plány, které se budou velmi příznivě vyvíjet. Bohužel dosažení cíle bude ještě dlouho trvat .Naše intuice, která nás tento týden provází, se ukáže v budoucnu jako velmi dobrá. Teď je potřeba využít hlavně talent, nadání, intuici a smysl pro krásu. Můžeme se spolehnout na své kolegy a spolupracovníky. Budou se snažit nám maximálně pomoci a vyjít vstříc. Dobře se bude dařit hudebníkům, spisovatelům, astrologům a astronomům, léčitelům, ale také šperkařům, sklářům, uměleckým kovářům a jiným designérům. I obory související z krásou a zkrášlováním budou mí hodně napilno. Kadeřnictví, kosmetičky, módní návrhářky, butiky a obchody s módou a módními doplňky budou mít velmi pěkné tržby. Spousta z nás dostane různé poukazy a budeme si ještě chtít do konce roku udělat radost. 

Vztahy: V dlouhodobých vztazích budeme cítit spíše přátelské energie než zamilovanost, ale budeme se cítit dobře. Potkáme nové lidi ,kteří nám teprve v budoucnu zajistí důležité setkání a spojení. Nezadaní mají velikou šanci, že si nejprve najdou nové přátelé a přes ně se teprve s někým seznámí. Tento týden budeme prožívat spíše platonické a beznadějné lásky, než nová milostná vzplanutí. Ale to neznamená, že nejsme na dobré cestě k tomu potkat životního partnera. Silvestr bychom měli opravdu využít k setkání s lidmi a seznamovat se co nejvíc s potenciálními přáteli. Páry, které dlouhodobě plánuji a snaží se o dítě, můžou v tomto týdnu konečně uspět. 

Zdraví: Pokud nás trápí nějaké dlouhodobé zdravotní neduhy a potíže, tento týden bychom mohli být na dobré cestě k uzdravení. Pozor na dostatečný pitný režim a při úrazech pozor, aby se nám do rány nedostala infekce.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA