cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 26. DUBNA DO 2. KVĚTNA 2021

KARTA TŘI POHÁRY

Všeobecně tato karta značí štěstí, radost, oslavy a úspěch. Týden přežijeme lehce, hravě a pohodově. Ve společnosti lidí, s přáteli a všeobecně bude panovat dobrá nálada.

Práce -  po pracovní stránce očekávejte uznání, povýšení, nebo úplně novou, ale dobrou nabídku práce. I soukromníkům by se mělo dobře dařit a zakázky se jen pohrnou. Je možné uzavřít nové obchody, dobře investovat, či vyřešit nějaký dlouhodobý problém a to vítězně pro vás. Zvláště dobře se bude dařit umělcům a hercům. Lidé se budou chtít co nejvíce setkávat ve společnosti, kde bude veliká šance se seznámit s někým hodně důležitým. Nebojte se navazovat kontakty a nová přátelství/ šance bude i v současných tak trochu pořád omezených podmínkách.

Vztahy - vztahy jsou spokojené a láskyplné. Rodiny budou držet při sobě. Pokud jste měli nějaké neshody či spory, je možnost je uzavřít a začít na novo. Zvláště budou držet při sobě matky s dcerami. Také se narodí více dětí, či se povede počít miminko. Sňatky, které se uzavřou v tomto týdnu budou trvalé a manželství budou šťastná a spokojená. Společenská setkání přinesou jen ovoce a nezadaní mají velkou šanci se seznámit. Také rodinné oslavy budou povedené a všichni se budou dobře bavit.

Zdraví - tento týden si budete užívat život plnými doušky a to by se mohlo podepsat na vašem zdraví. Pozor na podrážděný žaludek, žlučníkové záchvaty a přetížená játra. Na druhou stranu se uleví dlouhodobě nemocným a spousta z nich by se mohla vyléčit na trvalo. I lékařské zákroky a operace dopadnou úspěšné a obejdou se bez větších komplikací.

Přejeme příjemný týden, užívejte života, radujte se, milujte se a bavte se.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA