cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 25. DUBNA DO 1. KVĚTNA 2022

TROJKA HOLÍ 

Je čas obrátit se zády ke všem starým a nevhodným vzorům a principům, které máme ve svém životě. Všeobecně se nám dost uleví, a to ve všech oblastech života. Rýsují se nové a stabilní vyhlídky na budoucnost. Je potřeba zůstat klidní a trpěliví. Vše má svůj čas.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká velmi dobrý týden. Nebraňte se žádné spolupráci, zvláště pokud můžete využít rady a zkušenosti svých kolegů. Teamová práce tedy opravdu není na škodu. Velmi dobře se povede soukromému podnikání, zvláště pokud podnikáte s partnerem a chcete dosáhnout nějaké dohody. Zrealizujeme celkem odvážné plány a udržíme dlouhodobě stabilitu svých příjmů. Objednejte se na školení, kurzy a obchodní cesty. Je ideální doba naučit se novým věcem. Vše, co v tomto období uskutečníme, se nám povede víc než dobře a bude to pro nás velký přínos i do vzdálené budoucnosti. Neváhejte, odhoďte strach a obavy a jednejte-ne však za každou cenu.

Vztahy: V lásce nás čekají velká překvapení. Nejen partnerské, ale i přátelské vztahy projdou jakousi renesancí. Vysvětlíme si nějaká nedorozumění a staré hádky. Máme opravdu velkou šanci tyto vztahy obnovit, dokonce i vylepšit. Je však nutné být absolutně otevření a komunikovat na rovinu. Rýsují se možnosti nových vztahů, a to i pro dlouhodobě nezadané. Potkáme nové přátele a objevíme nová místa, kam se budeme v budoucnu chodit bavit.

Zdraví: Tento týden budeme v dobré fyzické i psychické kondici. Budeme se dobře hojit, proto klidně plánujte operace, plastiky a jiné zkrášlovací zákroky. Je vhodná doba navštívit preventivně zubaře.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA