cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 25. ČERVENCE DO 31. ČERVENCE 2022

8 MEČŮ

Všeobecně nám karta říká, že nás bude čekat takové lehce nepohyblivé období. Rádi bychom říkali a dělali, co chceme, ale nejsme schopni se nikam pohnout. Nemáme odvahu anebo možnost se realizovat.

 

Práce: Po pracovní stránce nás čeká spousta restů a věcí, které musíme dodělat. Vůbec se nám do ničeho nechce. Počasí nám vůbec nedovoluje vyvinout velkou energii a ta stojí snad všude. Do toho se ještě musíme prát s vlastními pocity svázanosti, neschopnosti a nedůvěry sami k sobě.

Máme v sobě spoustu vnitřních překážek, zda se vůbec vydáváme dobrou cestou a zda ještě dokončit nedokončené. Pochybnosti, jestli to vůbec dokážeme nám také nepřidají. Bohužel nám nezbyde nic jiného, než se kousnout a začít fungovat. Odkládat totiž nedodělky ještě dál, by se nám v budoucnu hrubě nevyplatilo. Pozor na kontroly všeho druhu. Můžeme očekávat hygienu, finanční úřad, policii apod. Dodržujte normy, dávejte v pořádku účtenky, označte řádně zboží.

 

Vztahy: I ve vztazích bude energie spíše strnulá. Nejsme moc upřímní k sobě ani k partnerovi. Dost možná máme partnerský trojúhelník, který neumíme vyřešit. Nejsme schopní se rozhodnout a posoudit, kterou životní cestou se dát. Momentálně není ani vhodná doba k závěrům. Je potřeba být k sobě upřímní a přiznat si skutečné city. Spíše, než partnera je vhodné řešit sami sebe. Zbavit se komplexů a pocitů méněcennosti.

 

Zdraví: Po zdravotní stránce pocítíme únavu a pozor i na různé virózy, střevní chřipky apod. Zvláště u dětí hrozí různé dětské virové onemocnění. Odpočívejte a buďte opatrní na potraviny, které budeme konzumovat.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA