cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 25. BŘEZNA DO 31. BŘEZNA 2024

ĎÁBEL

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká poněkud problematický týden, plný chtění. Buď toho budeme chtít příliš my a nebo naopak bude chtít někdo něco po nás a bude to nad naše síly a možnosti. Raději zvolte cestu, kdy splníte jen to, co skutečně můžete nebo umíte, než se snažit za každou cenu vyhovět. A ubrat z přílišného chtění, není vůbec na škodu.

Práce: Tento týden nás po pracovní stránce čeká období, kdy musíme být velmi opatrní a obezřetní. Očekávejte mocenský boj s nadřízenými. Pokud pracujete ve velkých kolektivech a jednáte s klienty, dávejte si opravdu pozor na emoce a nenechejte se ničím a nikým vyprovokovat. Hrozí hádky, manipulace a konflikty s lidmi. Pozor na nekalé praktiky, okradení a úrazy. Za každou cenu dodržujte bezpečnostní směrnice. Velice dobře se povede všem podnikům, kde se můžou hrát hazardní hry a gamblerství jako takovému. Prodejům sexuálních pomůcek, alkoholu, drog, požitkářství a všem návykovým látkám.

Vztahy: I ve vztazích to bude tento týden poněkud napjaté. Po všech stránkách jim bude vévodit sexuální napětí, smyslnost a nadvláda nad tím druhým. Pokud již dlouho máme pocit, že žijeme poněkud nesvobodně, tento týden to bude eskalovat. Můžeme očekávat manipulace, lži a vášnivé řešení situací. Pozor na nevěry, nenechte se unést nízkými pudy, zvláště v kombinaci s alkoholem. Nejen, že hrozí, že budeme sexuálně nevěrní svým protějškům, ale i nepříjemné hádky, boje a zranění, trestní postihy apod. Využijme těchto energií ve svůj prospěch a zkuste trávit co nejvíce času s partnerem. Užijte si vášnivé chvilky ve své ložnici a jinam tyto energie nepouštějte.

Zdraví: tento týden buďte opatrní na veškeré návykové látky, požitkářství a nadměrné holdování všemu, co máme různě zakázané od lékařů a nesvědčí nám to. Jako přejídání, riskování a hazardování se zdravím. Hrozí infarkty, pády, úrazy, zlomeniny a nakažení sexuálně přenosnými chorobami.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA