cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 24. ŘÍJNA DO 30. ŘÍJNA 2022

POSLEDNÍ SOUD

Všeobecně nám tato karta říká, že nás čekají nové možnosti a příležitosti. To, jak se k tomu postavíme a jak tyto příležitosti uchopíme, to záleží jen na nás. Musíme se jen snažit podívat se na věci z jiného úhlu pohledu, než jsme zvyklí.

Práce: I když už to vypadalo vše beznadějně, čeká nás úspěch. Vše dopadne dobře, u všech záležitostí, které řešíme, nás čeká šťastný konec. Studenti složí i ty nejhorší zkoušky, dokončíme staré projekty a splníme staré cíle, dokonce i ty, které už dávno vypadali ztraceně. Zároveň se nám otevřou úplně nové možnosti. Abychom se skutečně dobře chopili příležitosti, je nutné zaujmout nový postoj. Musíme radikálně změnit starý přístup, udělat definitivní tečku za minulostí, učit se novým věcem a dát prostor novým příležitostem. Je potřeba odhodit strach a nebát se i zariskovat. Čeká nás pokrok a postup vpřed, třeba i povýšení. Velice dobře se bude dařit soukromým klinikám, úředníkům a právníkům.

Vztahy: Tento týden přináší ideální příležitost se osvobodit od nefunkčních vztahů. Udělat velkou tečku za minulostí. Skončit se vším, co nám brání se posunout ku předu. Můžeme prozradit někomu staré tajemství, které nás trápí nebo se do konce za něj stydíme. Přijde úleva a uvědomíme si, že už jsme to dávno překonali. Najdeme nový způsob, jak úspěšně pořešit problémy ve vztahu. Možná i vzkřísíme skoro mrtvý vztah nebo se vrátíme k bývalému partnerovi. To ovšem jen v případě, že tyto vztahy mají ještě potenciál. Je ideální doba počít dítě a také se hodně dětí narodí dříve.

Zdraví: Tento týden nás hodně potrápí bolesti zad a zubů. Dlouhodobě nemocní se naopak uzdraví a ukončí neschopenky. Je ideální čas si domluvit lázně a rekonvalescence.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA