cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 24. DO 30. KVĚTNA 2021

KARTA OSM HOLÍ

Všeobecně tato karta znamená nějaké zrychlení, náhlé změny, na které budeme nuceni pružně reagovat. Čeká nás velmi vzrušující a hektické období.

Práce - tento týden musíme být hodně aktivní. Změní se snad vše a my se s tím budeme muset poprat. Nastane prověrka našich schopností, jak dalece a rychle se umíme přizpůsobit a kreativně improvizovat. Chvílemi zavládne pořádný stres, zažijeme velmi akční týden, který by pro nás mohl být pracovně velmi úspěšný a to hlavně po finanční stránce, pokud ale budeme cílevědomí a zachováme rozvahu a pokud možno klid.

Vztahy - tento týden budou vztahy plné vášně a jiskření. Budeme flirtovat a užívat si náklonost opačného pohlaví. Vznikne plno nových, vášnivých a zajímavých vztahů. Bohužel to budou spíše krátká milostná vzplanutí. Mějte to na paměti, ať se bezhlavě nezamilujete, ušetříte se tak zklamání a zlomeného srdce. Dlouhodobé vztahy naopak zažijí restart a velké oživení v sexu. Pozor pak také na žárlivost, vznětlivost a zbytečné dohady s partnerem.

Zdraví - po zdravotní stránce by se nám mělo dařit dobře. Jen pozor na dýchací potíže a alergie, s čímž ale v tomto období alergici počítají a jistě jsou na to připraveni, jako každý rok.

Přejeme hodně elánu a odvahy k prožití vzrušujícího týdne.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA