cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 24. -30.LEDNA 2022

PÁŽE HOLÍ 

Čeká nás zajímavý týden plný nečekaných možností. Máme šanci na nastartovat velké změny. Ovšem to znamená projevit velkou dávku odvahy, nadšení a entuziazmu. Nesmíme váhat a musíme se chopit příležitosti hned, jak se objeví. 

PRÁCE: Tento týden máme velikou šanci hodně změnit. Dlouho cítíme, že je čas na řešení některých věcí, které nás už dlouho trápí a nevyhovují nám. Konečně se dozvíme nějaké zajímavé zprávy, přijdou nové možnosti a nabídky práce, dokonce je možné i povýšení. Zvláště se povede v umělecké činnosti, jako je výtvarnictví, tvorba oděvů, soch a ozdobných předmětů. Doslova a do písmene se můžeme svojí prací proslavit. Nebojte se být ambiciózní, oslovte své přátele a požádejte je klidně o pomoc. Využijte své tvůrčí schopnosti. 

VZTAHY: Bavte se a užívejte života. Sice je teď doba, kdy jsme díky virové situaci nuceni býti doma, ale i tak se dá užít nějaký krátký a příjemný románek. Vzniku dlouhodobým vztahům energie tohoto týden moc nepřejí. Pozor také, abyste se nenechali unést vášní a nezašli jsme dál, než je nutné. Nebourejte kvůli tomu funkční vztahy. Žhavé jiskření bude i v dlouhodobých vztazích a díky tomu je i oživíte. Ženy mohou opět velmi dobře otěhotnět. Je tedy ideální čas na plánované početí. Pokud však nic takového neplánujete, chraňte se. 

ZDRAVÍ: v tomto týdnu budeme náchylní na prostydnutí, hlavně pozor na záněty močových cest a ledvin. Také je riziko vzniku pohlavních chorob. Užívejte si života, ale chraňte se a dbejte na osobní hygienu.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA