cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 23. SRPNA - 29. SRPNA 2021

BLÁZEN

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká pěkný blázinec. Týden plný náhlých změn, novinek a překvapení. Se vším si budeme muset víceméně poradit sami, a tak bychom neměli přeceňovat své síly.

Práce: Tento týden bude oceněna hlavně naše kreativita a originalita. Je potřeba si věřit a jednat rychle, ne však zbrkle. Mohlo by nám i projít, že nemáme se vším tolik zkušeností a znalostí. Pokud se pro něco nadchneme, není úplně dobré podepisovat a uzavírat hned závazné smlouvy, ale můžeme si k nim vše připravit. Velmi dobře se bude dařit povoláním spojeným s cestováním, hraním a se všemi uměleckými činnostmi. Hlídejte si své osobní věci a peníze. Pozor na zloděje, lháře a podvodníky.

Vztahy: Vztahy v tomto týdnu jsou spíše pošetilé a naivní. Nové seznámení skončí spíše flirtem nebo jen sexem na jednu noc než dlouhodobým svazkem. Budeme si spíše jen užívat, než brát něco vážně či závazně. Ženy by snadno mohly naletět falešným slibům a hezkým řečem od nezodpovědných pánů. Muži zase snadno podlehnou koketním ženám. Hrozí riziko nevěr, zvláště pod vlivem alkoholu a omamných látek, kterých můžeme posléze hodně litovat.

Zdraví: Budeme lehce neklidní a rozhození. Pozor na klíšťata a podezřelé štípance. Hrozí záněty mozkových blan, onemocnění mozku a vznik duševních poruch.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA