cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 23. LEDNA DO 29. LEDNA 2023

TŘI POHÁRY

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká týden plný radosti, pohody, oslav a nových přátelství . Čekají nás dobré časy a vše, co se tento týden nastartuje, dopadne v budoucnu velmi dobře.

Práce - Tento týden nás všeobecně čeká plodné pracovní období. Bude se nám dařit, dosáhneme nadbytku a dokonce budeme pracovat rádi a bude nás to bavit. Čekají nás zisky, investice. Které uděláme, budou úspěšné. Seznámíme se zajímavými lidmi, čeká nás kolektivní úspěch. Je vhodná doba ke stmelování teamu, zvláště pokud budeme slavit úspěchy. Velmi dobře se povede prodeji nemovitostí, v pohostinství a v zábavních podnicích a sdělovacím prostředkům. Štěstěna je nám velmi nakloněná, chytněte jí za pačesy a vytřeste z toho, co půjde! 

Vztahy - I ve vztazích se budeme radovat , bavit se s přáteli a užívat si štěstí a dobré časy. Máme spokojené vztahy, lásku a i pokud jsme dlouhodobě bez partnera, zcela výjimečně máme dobrý pocit ze svého života a touto situací se netrápíme. Víme, že pokud půjdeme příležitosti naproti a využijeme pozvánek do společnosti, čeká nás štěstí a nová příležitost se seznámit a zamilovat. Pozor však na nadměrné požitkářství, aby se z možného potenciálního partnera nestal pouze objekt sexuální touhy. V dlouhodobých vztazích je ideální doba žádost o ruku a na uzavření manželství. sňatky, které se uskuteční v tomto týdnu, mají velkou šanci na dlouhodobé trvání. Ženy snadno otěhotní a ty které již potomky mají, si budou užívat mateřství.

Zdraví - Po zdravotní stránce se nám bude dařit a čeká nás pohodový týden. Budeme plni energie a vitality. Vyvarujte se nadměrnému požívání alkoholu a přejídání se. Hrozí zkažený žaludek. A lehké bolesti hlavy.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA