cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 23. KVĚTNA DO 29. KVĚTNA 2022

KRÁLOVNA HOLÍ

Všeobecně tato karta značí nějakou ženu. A to velmi sebevědomou a krásnou. Pro nás to však znamená, že bychom se celý tento týden měli řídit svými ideály a nebát se snažit prosadit. Nebojte se využít toho, co je na vás sexy a krásné.

Práce: Po pracovní stránce nás bude ovlivňovat celý tento týden naše šéfová, kolegyně nebo všeobecně ženy jako klientky. Pokud chcete uspět a prodat, je potřeba se jim zavděčit. Zalichotit, projevit elán a nadšení. Nebojte se být plný ideálů a nezávislosti. Nezveličujte každou blbost. Raději si udělejte pauzu, radujte se z úspěchů a klidně přenechte velení a některé pravomoci i jiným. Nejsme jediní, kteří musí udělat vše, aby věci byly dokonalé. Pozor na hašteřivé, nepřejícné a závistivé jedince. Mohly by nám docela slušně zavařit. Velice dobře se bude dařit soukromému podnikání a službám. Zvláště pak v oboru kosmetiky a zkrášlování, zvedne se prodej módního oblečení a doplňků. Dobře se také bude dařit v zemědělství a v oborech zabývajících se péčí o půdu.

Vztahy: Svobodní muži, ale bohužel i ty zadání, mají velikou šanci, že potkají svojí femme fatale. V podstatě potkají svůj sexuální symbol, ženu svých snů a neznamená to, že tak budou soudit jen podle vzhledu. Díky tomu budou poměrně napjaté rodinné vztahy. Hrozí konflikty, pocity frustrace a bude mít pocit, že jsme osamocení a opomíjení. Pokud máme nějaké spory s matkou, sestrou nebo s jinými ženami v rodině, je ideální je tento týden vyřešit.

Zdraví: Tento týden nás mohou potrápit gynekologické, či urologické potíže. Pozor na sexuálně přenosné choroby, hrozí nám prostydnutí ledvin a záněty močového měchýře.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA