cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 23. DO 29. LISTOPADU 2020

KARTA HVĚZDA

Tato karta nám všeobecně říká, že vše dopadne dobře. Je to jedna z ochranných tarotových karet. Dalo by se říci, že nemá negativní význam. V praxi to znamená obnovení, naději, dlouhodobější příznivý vývoj. Jen pozor na to, že hvězda svítí sice na cestu, ale sama v dáli. Musíte si sami sebe vážit a víceméně spoléhat hlavně sami na sebe. Je to ideální doba na uzavírání smluv, závazků a svazků.

Práce - po pracovní stránce vám tento týden přináší nové možnosti. Doslova a do písmene můžete očekávat nějaký nový začátek. Budete mít dobré a plodné nápady. Projekty a jednání okolo nich budou slibné. Uspějete při jednání s úřady, soudy a podobnými institucemi. Nezapomínejte , že zatím je opravdu vše v zárodku, že se vše teprve rýsuje. V podstatě jsou to spíše drobné záblesky, které ukazují velmi slibnou budoucnost, pokud uděláte vše v určitém novém stylu.. Můžete očekávat pomoc od kolegů či společníků. Zafunguje dobře týmový duch. V tomto týdnu se bude dařit designerům, výrobcům šperků, spisovatelům a umělcům celkově. Také léčitelé a astrologové budou hojně vyhledáváni pro svůj um věštit a léčit.

Vztahy - tento týden budete mít velkou tendenci se zabývat sami s sebou. Hledáte duchovní cestu a útěchu. Pokud nebudete jen zaslepeně hledět sami k sobě, čeká vás velmi pěkný týden s partnerem. Užijete si pestrý sexuální život. Stále ještě trvá vhodná doba pro těhotenství. Pokud váš vztah právě prochází krizí, bude zažehnáno a vše se vyřeší. Mějte důvěru k budoucnosti a neztrácejte naději. Vztahy vzniklé v tomto období budou trvalé a přínosem do budoucna.

Zdraví – po zdravotní stránce byste se měli cítit v rámci možností dobře a tento pocit je třeba chtít upevnit a podpořit. Spousta z vás bude mít tendence hledat léčitele , alternativní medicínu a někteří z vás dokonce úplně změní životní styl a způsob dosavadního života. Budete mít tendence věnovat se duchovní činnosti, meditacím a podobným věcem. A to vám udělá velmi dobře. Klidně si naordinujte půst nebo nějakou očistnou kůru.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA