cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 22. SRPNA DO 28. SRPNA 2022

CÍSAŘ 

Všeobecně to znamená, že si ve všech oblastech svého života budeme chtít udělat pořádek a získat si autoritu a vedení. Potřebujeme docílit alespoň zdánlivé stability, ale do harmonie máme ještě hodně daleko.

Práce: Zvláště po pracovní stránce se budeme chtít prosadit. Někteří jedinci za každou cenu. Pokud máme despotického šéfa, v tomto období to pro nás bude opravdu záhul. Pořádek a disciplínu po nás bude chtít za každou cenu. A hlavně kus odvedené práce. Počítejte s přesčasy a úkoly navrch. Ale můžeme toho dobře využít a ohromit své okolí pílí, cílevědomostí a vůlí a organizačním talentem.

Vztahy: V lásce nás čeká spíše racionální období. Nicméně i to je velmi důležité. Dojde k upevňování vztahů, k získávání pocitů jistoty. Pokud již dlouho setrváváme v nevyhovujícím vztahu, či jsme dokonce součástí milostného trojúhelníku, čeká nás celkem nepříjemné procitnutí. Sundáme růžové brýle a uvidíme nepříjemnou realitu.

Zdraví: Po zdravotní stránce si dejte pozor na přepracování a únavu. Posilujte imunitu, hrozí uskřípnutí svalů či nervů v oblasti krční páteře a ramen.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA