cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 22. KVĚTNA DO 28. KVĚTNA 2023

ESO MEČŮ

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká něco nového. Dostaneme nějaký nápad, pro něco se nadchneme, otevírají se nové možnosti. Dospějeme k nějakému názoru či rozhodnutí, budeme mít příležitost si něco vyjasnit, či prosadit. Nových příležitostí bude dost a je jen na nás, jak je využijeme. Nejlépe bude uplatnit svůj rozum a intelekt, ale je potřeba zůstat objektivní a racionální - ne však chladní.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká týden nových příležitostí a začátků. Je možné, že právě začínáme v novém zaměstnání nebo rozjíždíme nový podnik. Máme velký příval energie, nápadů, organizačního talentu a velkou chuť být aktivní. Naše myšlení je jasné a máme schopnost učinit rozumné rozhodnutí a zaujmout správný postoj. Velmi dobře se nám povede po finanční stránce. Uspějeme při jednání na úřadech, při zkouškách, zvládneme jednání s nadřízenými, dobře také dopadneme u soudu apod. Zkrátka budeme mít opravdu úspěšný týden a vše, na čem začneme pracovat, bude úspěšné. Vyvarovat se však musíme vypočítavosti, zbrklosti a bezohlednosti.

Vztahy: I ve vztazích budeme mít v tomto týdnu poměrně jasno a nebo k nějakému vyjasnění dojde. V podstatě by mohlo dojít i ke slušným zvratům, ale pro nás to budou pozitivní zvraty. Uvědomíme si důležité skutečnosti a budeme si chtít udělat pořádek. Dojde k upřímným a velmi důležitým rozhovorům. A pokud se vyvarujeme hádkám a agresivitě, budeme vítězi nejen před okolím , ale hlavně před sebou. Pokud se však necháme strhnout k hádkám a k egoistické manipulaci s okolím, budou pro nás tyto rozhovory bolestivé , frustrující a mohlo by dojít i k deziluzi a rozchodům. Zdraví: Po zdravotní stránce buďte opatrní na úrazy a přehnanou fyzickou aktivitu. Plánované operace však dopadnou výborně. Zvláště pak v oboru plastické chirurgie. Těhotné ženy, kterým se již blíží termín porodu, by se měly šetřit. Může totiž dojít k překotným porodům.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA