cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 22. DO 28. BŘEZNA 2021

KARTA DESET PENTAKLŮ

Tato karta představuje určitý vrchol. Jsme v období stability, máme solidní základ, na kterém můžeme stavět. Prožíváme dobrý týden a to jak v rodině tak v práci.

Práce – tento týden by nás měla čekat hojnost a bohatství. Nejedná se jen o finance , ale i o dobré myšlenky a nápady. Naučíme se něčemu novému a důležitému, co obohatí naše vědomosti. Čeká nás vhodná doba pro změnu zaměstnání, povýšení, uzavření výhodných obchodů, zkrátka finanční zlepšení je v dohlednu. Sami můžeme něco výhodně koupit, či získat. Pokud pracujeme v rodinném podniku, začne se finančně dařit i našemu podniku. Pozor na jakýkoliv druh hazardu a závislosti v tomto směru. Pokud budeme hrát a sázet, přijdeme o peníze.

Vztahy - v tomto týdnu budou vztahy naplněné stabilitou, zvláště ty zaběhnuté a dlouhodobé. Domov a rodina bude tento týden na prvním místě. V rodině si budeme vzájemně pomáhat psychicky, fyzicky i finančně. Čeká nás klidné a plodné období. Je vhodné období pro založení rodiny, ženy snadněji otěhotní. Doba přeje sňatkům a novým vztahům. Pozor na zloděje, hrozí vykradení aut či domů. Hlídejte si své věci.

Zdraví - tento týden nás patrně potrápí obezita a nemoci s ní spojené. Bolesti žaludku, střev a žlučníkové záchvaty. Do jídelníčku zařaďte lehčí stravu, nepřejídejte se a alkohol raději úplně vynechte.

Mějte krásný a úspěšný týden.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA