cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 21. DO 27. PROSINCE 2020

KARTA SEDM PENTAKLŮ.

Tento týden jste leniví a pomalí. Je to pro vás určitá zkouška trpělivosti, protože snad v každé životní oblasti vás čeká jen zdržení a průtahy. Děti už jsou netrpělivé, čekají na dárky a s ničím nechtějí pomoci.

Práce: Pracovní věci se moc nevyvíjejí. Posun je minimální. Sklízíme, co jsme zaseli a v poslední době se moc nechtělo, nebo nešlo nic dělat. Musíte být trpěliví, jakékoliv snahy o zrychlení by vedly leda ke krachu. Růst je totiž sice pomalý, ale pravidelný a stále je potřeba se o vše pečlivě starat a neusínat na vavřínech. Pokud je to možné, udělejte jen to nejnutnější a už se věnujte rodině a domácnosti.

Vztahy: Na místo toho, abyste si užívali vánoční týden, jste duchem nepřítomni. Vztahy a rodina jako by ani nebyla. Vánoční nálada už vůbec ne. Řešíte si v sobě minulé křivdy a máte tendenci ignorovat partnera. Držíte se o samotě a nemáte náladu na nikoho. Místo plánů na společné prožívání svátků vás spíš čekají hádky a dohady. Jste neupřímní nejen k druhým, ale i sami k sobě. V začínajících vztazích nic uspěchejte a potom máte šanci na perspektivní vztah. Jste i smutní, že vánoční čas neprobíhá tak, jak byste chtěli a že letos nebudete mít tolik dárků pro všechny, kolik jste chtěli. Nehledejte problémy tam, kde nejsou a radujte se z maličkostí.

Zdraví : Tento týden se na vašem zdravotním stavu odrazí přesně vše, co jste v poslední době svému tělu provedli a ještě zřejmě provedete. Potrápit vás může přejídání, pozor na bolesti žaludku nebo žlučníku. Ženy mohou snadno otěhotnět. Takže pokud plánujete potomka, je ideální čas.

Přejeme vám, abyste zvládli vánoční shon s nadhledem, bez zbytečného napětí.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA