cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 21. DO 27. LISTOPADU 2022

KRÁLOVNA PENTAKLŮ

Tato karta obvykle značí manželku, přítelkyni, šéfovou nebo kamarádku. Nám však tato karta všeobecně říká, že nás čeká týden plný praktického řešení věcí. Budeme hodně pilní a plodní. A úplně nejlíp uděláme, pokud necháme některé věci jen tak běžet.

Práce: Tento týden nás čeká hodně práce, dalo by se říci až tvrdé práce. Zároveň se v rámci pracovní doby i pobavíme a celkem si to budeme užívat. Pokud budeme spolehliví, dobrosrdeční a šlechetní a rozvážní, čeká nás sláva, hojnost a odměna. Ovládne nás chuť na hezké a okázalé vyzdobení pracovního, ale i domácího prostředí. Budeme tvořiví, dokonce nás ovládne i umělecký duch. Velice dobře se bude dařit uměleckým oborům, prodejcům nábytku a drobných ozdobných předmětů do domácnosti. Zkrášlovacím salónům, prodejcům kosmetiky a všeobecně se velmi dobře povede soukromému podnikání. Pozor však na nedbalost, lenost, hamižnost, vypočítavost a zadlužení se.

Vztahy: V tomto týdnu nás ve vtazích a v rodinách čekají radostné události. Spousta z nás projeví přání založit rodinu, nebo se povede počít miminko. Budeme plánovat uzavření manželství, mnoho žen bude požádáno o ruku. Budeme vyrovnaní a vnímaví, budeme si užívat radost ze života, smyslnosti a štěstí. Toužíme po bezpečí a rodinné pohodě. Nekažme si atmosféru tohoto týdne zbytečnými dohady, nevěrou či tyranií svého okolí.

Zdraví: Tento týden by se nám po zdravotní stránce mělo dařit dobře. Jsme vitální a duševně silní. Máme radost ze života a jsme plní energie. Pozor však na úrazy a u žen hrozí nechtěné či rizikové těhotenství.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA